Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Εκαναν ντου στην TELEDOME

Αλαλούμ... Μήπως τελικά, να τα... μαζεύουμε για Χαρτούμ;

Δεκάδες οργισμένοι πελάτες της TELEDOME κατέκλυσαν χθες το πρωί τα γραφεία της τηλεφωνικής εταιρείας στην Καλλιθέα, απαιτώντας τη διακοπή του συμβολαίου τους. Αφορμή για τον ξεσηκωμό στάθηκαν οι αδικαιολόγητα «φουσκωμένοι» λογαριασμοί που έλαβαν. Μην μπορώντας να επικοινωνήσουν μέσω τηλεφώνου με τους ιθύνοντες της εταιρείας, αφού οι γραμμές έδειχναν διαρκώς κατειλημμένες, οι διαμαρτυρόμενοι συνδρομητές της εταιρείας εφάρμοσαν το γνωστό... «Αφού δεν πάει το βουνό στον Μωάμεθ, πάει ο Μωάμεθ στο βουνό» και εμφανίστηκαν στα γραφεία της TELEDOME. Τελικά, οι περισσότεροι, ύστερα από τους σχετικούς διαπληκτισμούς, διέκοψαν τη σύνδεσή τους με την εταιρεία.

Ο Παναγιώτης Τσονίδης, ένας από τους πολλούς δυσαρεστημένους συνδρομητές, είπε στην «Espresso»: «Οταν με πήραν τηλέφωνο από την TELEDOME, μου είπαν πως θα πλήρωνα δεκαεπτά ευρώ για όσες κλήσεις και αν έκανα σε σταθερά τηλέφωνα. Χρέωση θα υπήρχε μόνο αν τηλεφωνούσα σε κινητά. Ξαφνικά, λοιπόν, μου ήρθε λογαριασμός 262 ευρώ, ενώ το συνολικό ποσό των χρεώσεών μου είναι 7,74 ευρώ! Επιπλέον, στο χαρτί που έλαβα φαίνεται πως οφείλω και λογαριασμούς προηγούμενων μηνών. Φυσικά θα επιστρέψω στον ΟΤΕ».

Η Μαρίνα Τόκα, που επίσης βρέθηκε στα γραφεία της εταιρείας για να διευθετήσει το ζήτημά της, δήλωσε: «Διέκοψα το συμβόλαιο και ηρέμησα. Στο τηλέφωνο δεν απαντούσε ποτέ κανένας. Οι γραμμές τους ήταν μονίμως κατειλημμένες και κινδύνευα να μείνω και χωρίς γραμμή».

Από την πλευρά της η TELEDOME, διά της υπευθύνου επικοινωνίας Ευαγγελίας Εγγλέζου, δήλωσε: «Εγινε ένα τυπογραφικό λάθος στους λογαριασμούς. Δυστυχώς, δεν προλάβαμε να ενημερώσουμε εγκαίρως όλους μας τους πελάτες και κατά συνέπεια δημιουργήθηκε όλη αυτή η αναστάτωση.
Μερικοί θέλησαν να αποχωρήσουν. Πρέπει, όμως, να τονίσουμε πως δεν ζητήσαμε να λάβουμε το ποσό που αναγράφεται στους λάθος λογαριασμούς. Απεναντίας ζητήσαμε συγγνώμη και δώσαμε άμεσα λύση».


ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ
Φωτ.: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΦΕΪΘΦΟΥΛ